maanantai 23. joulukuuta 2013

Keittiöpaketti saapui!

Keittiöpaketti saapui!

Pihaan saapui kaksi autoa, joista toisen kuski auttoi kuorman purkamisessa. Olipa kerrankin hyvä palvelu Itellalta. Purkamisen yhteydessä keskustelun aiheena ei ollut remontointi eikä keittiöt, vaan Maseratit, Ferrarit ja luonnollisesti Citikat..
 Vähän kyllä petyin, kun paikalle ei tullut Ikean logolla varustettua rekka-autoa. Olihan kyseessä kuitenkin 130 pakettia... Laitettiin paketit vielä halliin säilöön, ettei ne ole tiellä kattoja maalatessa.
Rappukomeroa eristettiin ja paneloitiin 22. ja 23pv. Tähän tulee nyt hyllyjä ja valo, selvä parannus vanhaan aikaan, kun piti aina taskulamppua hakea, jos meinasi jotain löytää. Rappusten koloista löytyi vielä  käärepaperipussi, jossa oli talteenotettuja suojapapereita -60-luvun alusta. Olivat kuulemma omenien käärepapereita, tiesi remonttimiehemme.


Peräseinän panelointia siskonpaneelilla. Ei ole aivan samanlaista, kuin vanhat, mutta näitä malleja on melkein yhtä montaa lajia, kuin höylääjiäkin. Onneksi ei tarvitse yrittää millintarkkaa kohdistusta, riittää kun näyttää hyvältä!  :)


 Eteisen katto oikaistiin, että saatiin samalla sinne sähköjä. Tämä onkin ainoa katto mikä tehdään suoraksi. Kaikki muut katot jäävät vanhaksi ja vinoksi. Ne vain kunnostetaan.


Tänään olivat työmiehet vielä lyhyen päivän. Keittiön lattia tuli melkein valmiiksi. Enää puuttuu 14 lautaa, jotka on putsattava perjantaiksi. Pari päivää tässä saa sentään loikoilla. Kyllä tämä puulattia tuntuu niin hyvältä jalkojen alla! Hintansa tällä on, oikea käsivarsi aivan voimaton, aamupäivän raappimisesta. sain sentään 7 lautaa puhtaaksi, mutta mulla oli liian kova tahti, eikä sellaista jaksaisi koko päivää. (Kirjoitti Timo)
(Annu jatkaa) Yhtenä päivänä olin aivan kyllästynyt lautojen kaapimiseen, takana kun on jo se 70 lautaa.. Kahvitauolla sanoin remonttimiehille, että taidan vaatia uusien lautojen ostamista pikkukamariin. 7-vuotias tyttömme kommentoi tähän, että " äiti, ei saa luovuttaa!"... :D


Latokartanon väki hiljenee jouluksi. Koitetaan nauttia tunnelmasta, vaikka ulkona näyttääkin olevan vuosituhannen joulukeli.  Hyvä ruoka ja yhdessäolo kuitenkin tuovat joulun tunnun. Kissakin saa palan suklaata, kun siitä niin pitää (isäntäänsä tullut)!
Rauhallista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti