tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden päätös

Vuoden päätös

Näin on vuosi 2013 lopuillaan. Joulu vietettiin ihan rauhassa ja yritimme nauttia siitä parhaamme mukaan. Tapaninpäivänä alkoi jo vähän kyllästyttää oleileminen, ja muutama lattialauta sitten illan päätteeksi kaavittiin :)


Vietiin lapset muutamaksi päiväksi vaarilaan hoitoon ja siellä meitä odotti pieni juhlavastaanotto kera ihanan porkkanakakun.. No, olihan juhlaan aihettakin ;) Sormukset pujotettiin nimettömiin 24.12.


Rappusten alta seinän panelointi on jatkunut aina kun on ollut pieniä hetkiä ylimääräistä aikaa. Tästä eteenpäin se onkin aika näpertelyä, kun pitää tuo katto miettiä miten se tehdään. Ja mihin se naulakko laitetaan, missä säilytetään kengät jne... Keittiön seinä saatiin villoitettua ja vaneroitua. Sitten alettiin pähkäillä tuota ikkunaa. Se asennutettiin pari vuotta sitten ja tiedettiin, että se on vähän sinnepäin roiskaistu. Nyt sitten pohdittiin, että miten ikkunan kohdalle tuleva taso asennetaan. Ikkunan vinous osoittautuikin niin suureksi, että ei auttanut muu kuin ottaa ikkuna irti ja laittaa se paremmin paikoilleen. Taisi olla viimeinen kerta kun ikkunafirman miehet tähän taloon ikkunan asentaa. 


Ammottava aukko oli seinässä aamulla, kun ikkuna oli pois..


Ikkuna saatiin paikoilleen, taas. Karmikin olisi voinut olla pykälää syvempi, että olisi ulkopuolelta ollut kauniimman näköinen..


Vähän pitää jo pohtia, että miten ne keittiön kaapit seiniin laitetaan.. Välitilan materiaali pohdituttaa edelleen, sekä keittiön paneelin malli. Mutta eiköhän ne siitä selkene. 


Annettiin tänään vanhimmalle pojalle joululahjaksi kauko-ohjattava helikopteri, tosin poika ei ole sitä vielä ehtinyt käyttää, kun Timo haluaa leikkiä :) On tainnut jäädä lapsuudenajan lelujen vähyys kaivelemaan ;)  Tosin, kyllä niitä "leluja" nyt sitten on ladot piukassa. Itse odotan sitä, että talo saadaan valmiiksi, niin voidaan saada sieltä hallista se tietty yksilö ihan käyttöönkin. Timo kyllä sanoo, että se ei sitten ole mikään lelu :)     
      Nyt toivotan kaikille oikein hyvää 
Uutta Vuotta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti