keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevät-tuulia

Kevät-tuulia

Hiihtoloma tuli ja meni. Täällä sairasteltiin ja reissut peruuntui. Yllätykseksi lapsille teimme kuitenkin loman viimeisenä päivänä picnic-risteilyn. Tuo talo Ahvenanmaan kupeessa on aina puhutellut minua. Voin kuvitella tunnelman, kun saarella viettää kaunista kesäpäivää, tai syksyllä myrskysäässä istuu mökin sisällä.. 


Remonttimiehet ovat nyt toistaiseksi tehneet kaiken työn, mitä tähän asti ovat voineet. Joten remontin valmistuminen on nyt pitkälti itsestämme kiinni! Jonkinlaista lisäpotkua se kyllä tuo, ja varsinkin kun tajuaa miten lähellä valmista ollaan! 

Porstua odottaa vielä uusia ikkunankarmeja (jotka siis teetämme), sitten se voidaan vasta viimeistellä loppuun. Vähän se kuitenkin sai jo paneelia pintaansa. Katto on jo paneloitu ja lattialaudat paikoillaan. 


 Yksi päivä sudin sellakka-primerilla muurit, että maali sitten tarttuu paremmin. 


Miehet laatoittivat keittiössä.. Tarkkaan olin menekin laskenut.. 113 kappaletta ja 20 ylimääräistä. Kaikki meni, koska laitettiin lisäkerros tuonne ylimmäksi. Ja vain yksi laatta hajosi, mutta siitäkin saatiin hyödynnettyä puolikas ;)


Tässä se nyt on!  Saumat saumattu ja puuhella paikallaan! Sitä nostettiin, että on sitten samalla tasolla sähköhellan kanssa. Kyllä on ihanaa kun voi taas laittaa tulet rätisemään!


Keittiön katto on nyt kertaalleen maalattu. Tänään paikkasin reikiä katosta ja sitten voisi alkaakin maalaamaan sitä toiseen kertaan. Niin, ja yläkerran käytävän kattoakin olen jo maalaillut..


 Olen yrittänyt jo miettiä vähän jotain sisustusjuttujakin :) Valaisimia ollaan nyt etsiskelty. Keittiöön löydettiinkin talon vanha lamppu, jonka Timon pappa on joskus aikoinaan ostanut. Sitten metsästin netistä kaksi tällaista Livalin valaisinta. Ne tulee keittiön ikkunaan. Toinen löytyi netistä, toista kyselin fb:n kirpparipalstalta ja kahdessa tunnissa löytyi, ja vielä tästä ihan läheltä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti