torstai 6. helmikuuta 2014

Porstuan purkua

Porstuan purkua

Eilen Timo sitten päätti, että laitetaan porstuakin samalla rytäkällä kuntoon. Budjetissa oli vielä varaa jatkaa työmiesten palkkausta, joten tämä oli ihan hyvä ratkaisu.
Tykkään istua porstuassa aamuisin ja juoda kahvia, kun aurinko paistaa siihen niin kivasti. 
Toistaiseksi tyydyn juomaan kahvit vielä tuolla "karjakeittiössä" ja välillä leivon työmiehille jotain herkkua kahvin kanssa. Eilen luonnollisesti Runebergin torttuja.


Porstua oli luonnollisesti peitetty lastulevyillä ja muovimatolla. Mutta en ymmärrä miksi tuohon on laitettu nuo kalliit lämpölasit, koska kuisti on muuten kylmä?? 
Tuo kirjoituspöytä on muuten tullut tänne sieltä Elisenvaarasta asti.. Vaatii pientä kunnostusta, mutta hienon siitä saa!Purettiin pintakerros pois, alta löytyi tuttua siskonpaneelia ja hieno lautalattia. Kiva mintunvihreä sävy tuossa seinässä ;)


Uuden oven miehet asensivat eilen. Nyt pitää muistaa sitä varoa! Vanhan kanssa kun ei ollut mitään väliä, vaikka sitä vähän kolhikin.


Tänään vuorossa navetan siivousta, eilen tyhjäsin porstuasta sinne kaikki tavarat. Ja muutenkin navetta vaatii siivousta, lattialautojen pätkät jätin silloin aiemmin sinne surutta levälleen, kun en halunnut niitä hetkeen nähdä! Ja kaikkea muutakin rompetta sinne on kertynyt.. Isäntä tarvii tilan ensi viikolla auton maalaushommiin, joten keittiön katon hiominen odottakoon vielä tämän päivän!2 kommenttia:

  1. Hei! Aikas mukavan näköinen ovi, mistä hankitte :) ?

    VastaaPoista
  2. Hei! Ovi on Halltexin 7 veljestä, malli Toivo 03. Nettisivuilta löytyi paikallinen yritys jonka kautta sai tilata :)
    Kiva blogi sinulla, kävin vähän kurkkimassa ;)

    http://halltex.fi/7-veljeksen-ovet/ulko-ovet

    VastaaPoista