perjantai 14. helmikuuta 2014

Purkamiset tehty

Purkamiset tehty

Nyt on vihdoin kaikki purkutyöt tehty porstuankin osalta. Pikku-fergu on toiminut uskollisesti poltettavan jätteen kuljettajana.. 


Kyllä on kaikki niin ankean näköistä! Jos olisi lunta, tuntuisi edes vähän valoisammalta.. Toisaalta kyllä toivon, ettei lunta tänä talvena enää tulisi.

Porstua sai levyä ja eristettä seiniin. Uudet lattianiskatkin on laitettu paikoilleen, nyt odotetaan puhallusvilloja vielä, niin, ja sitä lattialautojen kaapijaa.. Vapaaehtoisia???? Minä lupasin putsata pontit, mutta en muuta!







Nyt porstua sitten odottelee uutta lautaa pintaansa. Laitetaan alkuperäiset ikkunat paikoilleen (ne tosin vaatii kunnostusta), mutta karmit niistä puuttuu. Yksi paikallinen osaaja kävi katsomassa ja lupasi miettiä hintaa mitä karmien tekeminen kustantaa.. Veikkaan, että tulee kuitenkin edullisemmaksi kuin uudet tehdasikkunat.



Sisätöissäkin on vähän edistytty. Olen saanut eteisen maalattua kertaalleen, kattokin sai jo yhden kerroksen maalia. Tuota Allbäckin pellavaöljymaalia oli aika mukavaa maalata, hyvä pensselikin kun on, maali ei valu yhtään pensselistä alaspäin.
Visioitiin jo tuota eteisen naulakkosysteemiä, ja taidankin lähipäivinä mennä penkomaan tuonne kauemmas ladolle, josta kuulemma löytyy heinäseipäitä... !


Putkimies on käynyt laittamassa keittiön ja eteisen välille patteriputkia. Siinä onkin aika miettiminen ollut, koska keittiökaappien sokkelitilaksi jää vain noin 8 cm! Putket jouduttiin laittamaan sinne alle kulkemaan vierekkäin, kun taas keittiön patterin kohta, mikä jää näkyviin, laitettiin päällekäin.

Myös kaikki muurit on nyt tasoitettu. Tuntuu kivalta, kun pikkuhiljaa alkaa tulla valmista pintaa! Paljon on vielä edessä kaikkea, mutta kuitenkin ollaan jo, jos ei nyt loppusuoralla, niin ainakin loppukaarteessa :)

Joku kaunis kuva on tähän vielä pakko laittaa, kun tuntuu että kaikki muu näyttää niin rähjäiseltä.. Olkoon se tämä kesäinen kuva pihastamme. Tykkään todella paljon tuosta väriloistosta ja kaikista noista kukista. Osa on talon alkuperäisiä kukkia, mutta suuri kiitos kuuluu anopilleni, joka on penkkiä laajentanut taidolla ja pitänyt siitä niin hyvää huolta! Nyt on vastuu sitten minulla.. Toivottavasti opin..
 Sieltä se kesä taas tulee kaikkine tuoksuineen. <3
Sitä odotellessa, taidanpa mennä putsaamaan niitä lattialautojen pontteja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti